Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Torrela en andere versterkingen ondertekend

Eerder zal het contract tussen Godin en Atletico de volgende zomer aflopen. Zodra Godin niet tot een akkoord met Atletico Madrid te bereiken, Atletico nike air max 90 essential Madrid in de zomer ook niet willen Godin verkopen aan Juventus, al bleef een jaar contract, maar qua Atletico Madrid kan eisen voorschrijven astronomische transfersom schrikken Oude vrouw.
Godin vervoegde Atletico Madrid in 2010 en speelde acht seizoenen voor het team. Als de absolute hoofdmacht van het team speelde Godin 45 keer in het seizoen voor het Legioen van Sheets. Daarnaast heeft de Uruguay nationale team captain voor de World Cup gehouden in Rusland deze zomer, speelde in vijf wedstrijden, hoewel het team uit de C-geleide Portugal in de kwartfinales, maar viel in de finale frustratie aan de voet van de Franse kampioenschap, De halve finales gemist.
Wat nu? Nieuws bron zei dat de algemeen directeur van de Kings Vlad - Vlade Divac vandaag gecontacteerd Bjelica, legde hem dan terug te keren naar Europa, voor een verblijf in de NBA waardevoller.Sinds Emery de balenciaga sneakers schutter-coach werd, veranderde Arsenal plotseling in een club en was zeer actief op de transfermarkt. Eerder hadden ze Lichsteiner, Papastatopoulos, Leno, Torrela en andere versterkingen ondertekend. Volgens het laatste nieuws van de Duitse Byin Sports, zal Emery ook Kern van Bayern ondertekenen, hij is van plan het aanbod van Bayern van 50 miljoen euro aan te bieden.
De Europese basketbalkenner David Pique volgde en rapporteerde dat hij een rapport ontving dat Belica dacht dat het 76-sterke jaarsalaris van de $ 76 miljoen zijn waarde niet weerspiegelde. Europese reuzen Fenerbahce en CSKA Moskou hebben weinig interesse Bjelica, terwijl de Kings lucratiever dan de 76ers salaris kan bieden.
In deze context begon Belica de franchiseovereenkomst met de koningen te bespreken. In het seizoen 18-19 heeft Belica de mogelijkheid om in de NBA te blijven.
De 30-jarige Beli NBA heeft gespeeld voor de Timberwolves voor de nike epic react eerste drie jaar van zijn carrière. Vorig seizoen speelde hij 21 wedstrijden in 67 reguliere seizoenswedstrijden, gemiddeld 20,5 minuten en gaf hij 6,8 punten op, 4,1 rebounds en 1,3 assists, en hij schoot 31,5 procent neer van driepunters.

Les commentaires sont fermés.