Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Zijn lichaam stroomt met het bloed van de kampioen

Panucci vertelde de media: "Toen ik Madrid vertrokken, ik ben er vrij zeker van, ik weet zeker dat ik zou moeten doen, maar het feit is dat ik vertrek adidas stan smith sale Madrid sportcarrière, de meest domme ding, en nu spijt ik het .."

"Cristiano zal blijven winnen in Italië, omdat hij zo'n goede speler is, dit is normaal voor Cristiano, hij is de beste speler ter wereld. Juventus heeft hem ondertekend Een zeer verstandige beslissing, zijn aankomst zal andere grote spelers naar Italië duwen. Zijn lichaam stroomt met het bloed van de kampioen. "

Panucci gelooft ook dat Real Madrid een moeilijke overgangsperiode tegemoet kan gaan nadat C Ronaldo deze zomer vertrekt. Bovendien verliet Zidane, de hoofdcoach die Real Madrid drie keer leidde om de Champions League te winnen, ook Real Madrid, vervangen door Lope Teji.

Naast de Champions League, hielp Zidane ook Real yeezy boost 350 v2 Madrid de La Liga-titel te winnen in het seizoen 2016-17. Hoewel hij er niet in slaagde de titel te verdedigen in het seizoen 2017-18, is Panucci van mening dat de voorsprong van Zidane moeilijk te overtreffen zal zijn.

Panucci zei: "For Real Madrid, dit kan een zwaar seizoen, Zidane links, Cristiano liet ook na drie opeenvolgende Champions League, willen ze een vervanger te vinden is niet eenvoudig. . "
"Ik heb altijd gezegd dat dit een van mijn doelen is, de kans ligt nu op mijn hoofd, ik denk dat ik er klaar voor ben, ik ben erg opgewonden en ik kijk erg uit naar het nieuwe tijdperk van het nationale team."

De Spaanse nationale ploeg vuurde Lopezji af 29 uur voor de start van het WK, Fernando Yero was tijdelijk de baas en verloor uiteindelijk Rusland in de 1/8 finale.
25 jaar oud! In de tijd dat talloze supersterren air jordan 3 retro beroemd werden, won Bogba ook de belangrijkste eer in zijn carrière tot de 25ste verjaardag van zijn meest jeugdige jaren. Na het winnen van het WK in Frankrijk, legde een documentaire uitgezonden op de Franse televisie de gepassioneerde speech van Bogba in Argentinië volledig vast.
Op de avond van 30 juni, Peking, elimineerde Frankrijk Argentinië en brak in de kwartfinale in Kazan met 4-3.

Les commentaires sont fermés.