Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

het is een speciale taak om het Spaanse nationale team

"Deschamps weet hoe hij moet winnen, we geloven hem, hij is klaar voor de wedstrijd, hij koos in dit WK voor Pascal-partner Lucas Hernandez, dit is een nike air max ld zero sterke vleugelverdediger. Combinatie, en we hebben de beloningen die we verdienen, ik hoop dat hij zich aan zo'n formatie kan houden. "
Marcelino viert zijn 53ste verjaardag volgende maand, Marcelino speelde in het spelers tijdperk voor Santander, Levante en Elche. Hij heeft Sporting Gijon, Recreativo, Santander, Zaragoza, Sevilla en Villarreal gecoacht.

Marcelino was afgelopen zomer de trainer van Valencia en tekende een contract van twee jaar, hij leidde het team naar een goed resultaat, het reed ooit Real Madrid om als derde te eindigen in de competitie en pakte het uiteindelijk. Valencia keerde terug naar de Champions League
"Ik ben trots en erg opgewonden, het is een speciale taak om het Spaanse nationale team te coachen, want dit team heeft de laatste tijd veel gewonnen, laat het Spaanse air force one nationale team opnieuw iets winnen en speel een mooi voetbal om me te vullen. macht.
Cristian voormalig Koninklijk aewe - Panucci onlangs in een interview, laat de Bernabeu te verhuizen naar Juventus C Lo kan binnenkort betreuren het verlaten van het Witte Leger.

Daarnaast Panucci voorspelde ook C Lo zal groot succes op Juventus te bereiken, maar hij waarschuwde de vijf Golden Globe winnaar, Panucci uitgedrukt laat de Bernabeu is zijn grootste spijt. Voordat een overstap naar Inter Milan, Real Madrid Panucci bracht drie jaar van zijn carrière, in deze periode van drie jaar met het team won hij La Liga, de Spaanse Super Cup, Champions League en Club World Cup.

Na de transfersom van 100 miljoen euro adidas prophere sale naar Juventus, de 45-jarige gepensioneerde spelers om C Luo oude vrouw gaf een positieve beoordeling van de vooruitzichten, maar zijn besluit om te geloven de Portugese nationale team captain kan betreuren het verlaten van Madrid .

Les commentaires sont fermés.